Wie ben ik?

Ik ben een mensenmens.

Mijn naam is Akkelien de Jong, ik ben woonachtig in Damwâld. Mijn drie kinderen zijn in de leeftijd van 19 tot 25 jaar.

Ik ben al 30 jaar werkzaam in de zorg. Dit brengt mij veel levenservaring. Altijd ben ik geïnteresseerd geweest in de mens achter de mens. Wie is die persoon? Wat heeft die persoon gemaakt zoals die nu is? En wat heeft hij / zij nodig?

Ervaring

Uit eigen ervaring weet ik wat het is om onverwerkte negatieve emoties mee te zeulen. Daardoor waren er patronen vanuit de jeugd ontwikkeld, die niet goed voor mij waren. Ik liep daardoor telkens weer vast. De stress die dat opleverde heeft veel met mij gedaan op lichamelijk, psychisch en geestelijk vlak. Waaronder hoofdpijn, migraine en fibromyalgie. Maar ook weet ik hoe het is om depressief, angstig en eenzaam te zijn. Daarom ben ik ook zo blij dat de Total Balance methode op mijn pad is gekomen. Zo heb ik het echt ervaren. Dit heeft mij zoveel inzichten gegeven.

Persoonlijk vind ik het zeer belangrijk dat deze methode op Gods Woord (de waarheid) gebaseerd is. Daarnaast is een mens een eenheid, het ene heeft invloed op het andere (lichamelijk, psychisch en geestelijk). Ik heb dat zelf ook ervaren. Deze punten miste ik in de reguliere hulpverlening. Daarom ben ik zo wijs en dankbaar met deze totalbalance methode en het is bewezen dat deze methodiek je effectief verder helpt!

 

Passie

Mijn passie is om mensen echt verder te helpen, om ze (weer) te laten groeien en bloeien, tot eer van onze Schepper maar ook voor henzelf en de naaste. Ik heb eerst in mezelf geïnfesteerd en nu mag ik weer uitdelen.

Mijn doel is om jou weer perspectief voor de toekomst te geven waar je nu nog in je pijn zit. Met behulp van de totalbalance methode, mijn eigen ervaring en de talenten die mij gegeven zijn wil ik mij voor jou inzetten. Ik zou graag een stukje met jou mee willen lopen.

"Vind het Goud in jezelf."